maandag 25 maart 2013

Lente in huis......

 Tulpen ...... ik vind ze schitterend, gisteren kreeg ik deze prachtige rode tulpjes, met bol en al in doorzichtig plastic, ik heb ze op een schaal gelegd en kan ze uitgebreid bewonderen.....
Hier kan geen roos tegenop!!!

Dankjewel Tamara een mooier kadootje was er niet......


zondag 24 maart 2013

Trouwdag.....


24 maart 1981, het was koud, niet zo koud als nu maar toch....... en vandaag 32 jaar bij elkaar, straks komt de visite......

dinsdag 5 maart 2013

Rondje polder



Vanmiddag een rondje polder gefietst, heerlijk met de wind mee wat erg goed ging, wind tegen viel me zwaar en heeft Paul me geholpen. Voorlopig nog even onder begeleiding fietsen dat is het veiligste.

Ditmaal verloor ik mijn evenwicht niet, het lag vorig jaar dus echt aan mijn diabetes dat ik met de fiets slingerde en er niet op kon zitten.

Het was  heerlijk om de wind weer om mijn oren te voelen, de zon op m'n koppie, gewoon ff uitwaaien.........

Later is Paul nog even met de A'tjes wezen fietsen.


maandag 4 maart 2013

altijd wat.....

Hoe ik me voel, ehhm eigenlijk wel goed, ik ben sinds een maand vrij van diabetes medicijnen, dus geen insuline en geen tabl. meer, dat gaat goed, hou me strak(mwahhhh) aan mijn dieet en voel me sinds lange tijd een stuk beter, niet meer duizelig enz enz.........

Net het laatste onderzoek gehad ivbm een mogelijk tia begin december. MRI was in dec.  goed, heel erg goed zelfs...... ;-)
Nu een laatste ogentesten jawel ik heb "upshoots" dwz dat mijn ogen met opzij kijken niet helemaal goed samenwerken en ik dubbel beeld ga zien, ben ik mee geboren zeiden ze, en ik heb er nooit aandacht aan besteed. 's avonds in bed zag ik wel eens 2 ipv 1 tv, dacht dat het kwam omdat ik dan zo gruwelijk moe was en het lampje langzaam uitging ... (downshoot??;-)) Nou schiet mij maar lek er is niks gevonden.


Als mijn rug nu eens wat mee zou werken, en zenuw in mijn voet niet raar deed zou ik me best lekker voelen....... (als dat toch eens waar zou zijn)